Denunță dopajul în sport!

Image

De ce să denunți?

Prevenirea și combaterea dopajului nu este doar sarcina noastră principală, ci și interesul nostru comun! Haideți să protejăm împreună dreptul sportivilor de a concura într-un mediu corect, împotriva unor adversari cinstiți.

Avem cazuri de dopaj în lucru, iar noi și noi spețe se ivesc în mod constant. Orice frântură de informație se poate dovedi extrem de utilă. Informații de bază pot fi confirmate, infirmate sau  completate cu elemente utile în rezolvarea unui caz. Avem nevoie de ajutorul tău, fie că ești sportiv, antrenor, părinte sau faci parte din cercul mai larg al personalului asistent al sportivilor. Ajută-ne să aflăm înainte de a fi prea târziu. Ajută-ne să îi demascăm pe trișori!

Nu ezita să ne contactezi! Îți asigurăm deplină confidențialitate. Ne poți contacta telefonic sau prin email. Datele tale (nume / număr de telefon / email) vor rămâne secrete. Numele tău nu va fi folosit, iar informația pe care ne-o vei furniza va fi catalogată drept pont anonim. Deci nu ai de ce să te temi.

Ce să denunți?

Denunțul are ca scop prevenirea și combaterea dopajului în sport. Este destinat pentru a trimite rapoarte sau întrebări în legătură cu:

  • conduita suspectă a unui sportiv sau personal asistent;
  • în legătură cu aranjarea meciurilor sau a unei părți a unui eveniment sau a unui rezultat al meciului;
  • încălcări ale reglementărilor antidoping;

Vă rugăm să oferiți următoarele informații: numele persoanei, adresele de antrenament sau competiție, care este relația persoanei cu sportul (sportiv, antrenor, medic sportiv, personal asistent, etc.), orice alte detalii care ne pot ajuta în investigație.

Te sunăm noi?