Vizita dlui. Sébastien GILLOT – Directorul Biroului European al Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA) și pentru Relațiile cu Mișcarea Sportivă

Astăzi, 5 iunie, dl. Sébastien GILLOT – Directorul Biroului European al Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA) și pentru Relațiile cu Mișcarea Sportivă a efectuat o vizită la București.
În contextul dialogului de coordonare cu ANAD, pe tema evoluțiilor programului național anti-doping, s-a considerat de importanță prioritară organizarea de întâlniri cu partenerii inter-instituționali de înalt nivel guvernamental și sportiv care sprijină sub toate aspectele angajamentul deplin al României în susținerea unui sport curat și a unui mediu competițional cu șanse egale.
Astfel, astăzi au avut loc întâlniri și discuții la nivelul Guvernului României, cu dl. ministru Alexandru-Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei prim-ministrului, cu dl. Mihnea Claudiu Drumea, secretat de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, pe teme privind menținerea conformității programului național anti-doping și protejarea integrității sportului românesc.
De asemenea, dl. Gillot și delegația ANAD, formată din dl. Ștefan Rohnean, președinte și dna. dr. Gabriela Andreiașu, director general ANAD, au avut o întâlnire cu dna. Ioana Bran, secretar general adjunct al Camerei Deputaților, având în vedere experiența de ministru al sportului dar și calitatea de susținător al programului educativ al ANAD.
Discuțiile au continuat la sediul ANAD cu aspecte privind organizarea Summitului CEADO la București, în luna octombrie a acestui an și, bineînțeles, cu prezentarea sediului Agenției și a echipei care participă activ la menținerea unui Sport Curat în țara noastră.
 
1copy 12copy 2
 
4    
 
5   6   
 
7