#NaturalEsteCelMaiSanatos

banner facebook 6 aprilie 2024

Astăzi, 10 aprilie, de Ziua Sportului Curat, Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) lansează campania digitală #NaturalEsteCelMaiSanatos!

Invităm practicanții de sport recreativ din țara noastră să se alăture inițiativei de promovare a unui stil de viață sănătos și responsabil.

Campania ANAD #NaturalEsteCelMaiSanatos își propune să crească gradul de conștientizare a utilizării tot mai frecvente a substanțelor dopante și a amenințării lor pentru sănătate. Acestea nu reprezintă doar o amenințare la adresa integrității sportului de performanță, ci reprezintă și o amenințare la adresa sănătății publice și a societății în general.

Promotorii acestei campanii, cărora le mulțumim pentru susținerea unui Sport Curat în țara noastră, sunt @Ana Maria Brânză și @Marian Oprea și instructorii de fitness cu experiență @Horațiu Dumitrescu și @Cristina Constantinescu.

Încurajăm oamenii de pretutindeni să se alăture mișcării pentru un antrenament natural prin:

- partajarea conținutului nostru folosind hashtag-ul #NaturalEsteCelMaiSanatos;

- distribuirea propriilor fotografii, videoclipuri și povești de antrenament natural și utilizarea hashtag-ului #NaturalEsteCelMaiSanatos; și

-a etichetarea paginii noastre web dedicate campaniei #NaturalEsteCelMaiSanatos, unde pot afla mai multe despre această campanie. (www.anad.gov.ro)

Ne dorim ca această campanie #NaturalEsteCelMaiSanatos să încurajeze un stil de viață sănătos și dedicarea către antrenamentul natural.

 

#NaturalEsteCelMaiSanatos