Scutire pentru Uz Terapeutic - SUT

Puteţi avea uneori probleme de sănătate care să necesite utilizarea anumitor medicamente ce pot conţine substanţe incluse pe Lista Interzisă. În acest caz este necesar şi obligatoriu să obţineţi o Scutire pentru Uz Terapeutic.

Ce este necesar pentru a solicita SUT?
  • Formularul SUT completat şi semnat de tine şi de medicul care ţi-a recomandat tratamentul. Poţi obţine acest formular dând click pe butonul descarcă formular de mai jos;

  • Istoricul medical detaliat;

  • Rezultatele tuturor examinărilor speciale, investigaţiilor de laborator şi radiografiile relevante pentru a justifica solicitarea unei SUT.

Orice investigaţie suplimentară solicitată de Comisia de acordare a SUT se va realiza pe cheltuiala sportivului, a federaţiei, a ligii sau a clubului. Deciziile Comisiei de acordare a SUT au caracter administrativ autentificând utilizarea substanţelor şi/sau metodelor interzise în sport şi nu reprezintă, sub nicio formă, o prescripţie medicală sau o interdicţie.

Formularul pentru solicitarea SUT este în format PDF editabil. Descărcați-l și editați toate câmpurile necesare. Pentru introducerea semnăturii puteți semna pe o pagină albă, faceți poză sau scanați pagina, decupați semnătura și adăugați-o în căsuța specială, sau folosiți funcția ADOBE de a semna documentele și creați semnătura direct în program.