Image

Agenția Națională Anti-Doping invită practicanții de sport recreativ să se alăture
"mișcării pentru un antrenament natural",
fără utilizarea substanțelor dopante.

ADeL

Nu avem nevoie de steroizi pentru a fi în cea mai buna formă, pentru că    #NaturalEsteSuficient.

Ai simțit vreodată că nu ești într-o stare suficient de bună?

QR code feedback

Cu toții avem zilele noastre proaste.

Cu toții simțim uneori că am putea arăta mai bine, ne-am putea simți mai bine, am putea fi mai buni. Ideea este să rămâi mereu fidel ție însuți, ceea ce nu este întotdeauna ușor.

Înseamnă să nu cedezi presiunii colegilor și să nu faci ceea ce fac toți ceilalți doar pentru a te integra, mai ales dacă asta înseamnă să faci lucruri care îți pot face rău, cum ar fi administrarea de steroizi anabolizanți. Influencerii noștri au trecut cu toții prin asta, dar fiecare a rămas puternic, știind că naturalul este cu adevărat suficient.

CUNOAȘTEȚI AMBASADORII NOȘTRI

Verificați toate postările influencerilor noștri pentru mai multe sfaturi despre cum să deveniți cea mai bună versiune a voastră 

Și nu uitați, progresul necesită timp

Construirea condiției fizice și a forței este o călătorie și este esențial să ai răbdare și să rămâi angajat într-o abordare sănătoasă și naturală. Sărbătoriți-vă realizările, indiferent cât de mici și bucurați-vă de procesul de a deveni o versiune mai în formă și mai sănătoasă a dumneavoastră.

În mod natural!

SĂ FIM REALIȘTI ÎN PRIVINȚA STEROIZILOR

Printre numeroasele consecințe negative ale consumului de steroizi anabolici, aceștia pot accelera calviția, lucru pe care cel mai probabil nu vi-l doriți.

Și asta se poate întâmpla atât bărbaților cât și femeilor. Și da, cel mai adesea efectul este permanent.
Exact – înainte de a începe să utilizați steroizi. Oricât de severă ar fi acneea, poate fi reversibilă dacă renunțați la steroizi.
Folosirea steroizilor anabolici vă poate da peste cap sistemul reproducător. Cum vă sună impotență, producție scăzută de spermă și testicule micșorate, băieți?

Să nu credeți că voi ați scăpat, doamnelor.
Femeile care folosesc steroizi pot avea probleme cu ciclul menstrual (ducând la infertilitate), deoarece steroizii anabolici pot întrerupe maturizarea și eliberarea ovulelor din ovare. .
Atât la femei cât și la bărbați, utilizarea steroizilor anabolici poate determina niveluri crescute ale colesterolului, care pot spori riscul de boală arterială coronariană, accident vascular cerebral și infarct.

Cei care împart același ac riscă să dezvolte endocardită, o infecție bacteriană care provoacă o inflamație a mucoasei inimii, care poate fi fatală.

Ce rost are să ”fii pompat”, dacă inima ta nu e?
Folosirea de steroizi anabolici poate atrage după sine o serie de probleme mentale.

Schimbările de dispoziție, depresia, paranoia, deziluziile și comportamentul spontan agresiv (așa-zisa furie a steroizilor) sunt doar câteva dintre efectele psihologice mai puțin plăcute.

Iar pentru a contraataca aceste efecte negative, utilizatorii de steroizi pot utiliza și chiar deveni dependenți de alte substanțe, precum alcoolul și cocaina.

ALĂTURĂ-TE CAMPANIEI DISTRIBUIND PROPRIILE FOTOGRAFII, VIDEOCLIPURI ȘI POVEȘTI DE ANTRENAMENT NATURAL

#NaturalEsteCelMaiSanatos

Image
Image
Image